Gorterplaats 17
6531 HZ Nijmegen

024 – 324 95 46
info@housestyling.nl

Veel gestelde vragen

Lees alstublieft eerst onze Veel gestelde vragen voordat u ons een bericht stuurt.

Recht op retour

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen via info@housestyling.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen vijf dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.U kunt de redelijk door u gemaakte kosten per e-mail, via info@housestyling.nl aan ons doorgeven. Wij zullen deze kosten vergoeden.

Wat is de levertijd?

De voorraad wordt dagelijks bijgewerkt. Artikelen die niet op voorraad zijn staan niet op de website. Al onze artikelen heeft u binnen enkele dagen in huis.

Onderhoud en garantie

De meeste artikelen hebben een 10 jaar functionaliteitgarantie.
Bij elk artikel op de website wordt de garantie vermeld en enkele onderhoudstips gegeven.

Stuur ons een email