Mat zwarte deurkrukken zijn geliefd bij de moderne inrichter. Menig binnendeur wordt versierd met een zwarte kruk. Ons assortiment zwarte krukken voor de binnendeur telt meer dan 10 modellen. De meest populaire zijn de vierkante Hera, de slanke Phobos en de Sigaar.

Accessoires in zwart

Naast de deurkrukken zijn er ook mat zwarte deurdrangers, scharnieren, schuifdeursystemen en accessoires. Je kunt het interieur helemaal aanpassen aan deze mooie trendy kleur.

Schuifdeursystemen in prijs verlaagd.

Vanaf 2 april 2018 worden de prijzen voor schuifdeursystemen verlaagd. Je kunt al voor 119,00 euro een schuifdeur systeem in huis halen. Er zijn 11 verschillende modellen beschikbaar dus je kunt een mooi systeem kopen dat bij je huis past. De rails is 2 meter breed, er kan een deur van ongeveer 1 meter aan gehangen worden. Er zijn ook uitbreiding sets verkrijgbaar waarmee je de deur over een grotere lengte kan laten schuiven.

Mat zwarte deurkrukken voordeur

Als je de binnendeur hebt verfraait met zwarte krukken dan is het natuurlijk bijzonder mooi ook de buitendeur beet te pakken. We hebben veiligheidsbeslag met SKG 3 keurmerk in het zwart. De basis van deze kruk is onverwoestbaar RVS. Al het veiligheidsbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging. Hiermee voorkom je dat een inbreker een schroef in de cilinder draait en deze er vervolgens met kracht uit trekt. Naast de SKG*** komt dit deurbeslag met het politiekeurmerk Veilig Wonen.

  • Het buitendeurbeslag van Intersteel heeft een extra harde finish die bestand is tegen weer en wind.
  • Op de bewegende delen wordt een functionaliteitsgarantie van 10 jaar gegeven.

Enkele tips van de fabrikant:

Dit deur- of raambeslag is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *